Information fuktsäkerhetsarbete

Kostnadsfri timme med fokus på fuktsäkerhetsarbete, för ert team i samband med kvartalsmöte, erfarenhetsåterföring eller sammankomst.

Vi på Raksystems har vid flera tillfällen varit på plats hos våra kunder och talat om fuktsäkert byggande och de vanligaste fallgroparna. Innehållet anpassas efter önskemål och behov samt våra erfarenheter så att vi hamnar rätt med informationen för just ert team.

Vi kommer till er och håller en timmas dragning där vi presenterar våra erfarenheter och ger tips och råd till ert team och besvarar era funderingar för att ni skall lyckas bättre med just ert fuktsäkerhetsarbete.

Det är alltid bra att uppdatera eller fräscha upp sin kunskap som man kanske sedan tidigare redan har.
Vill du skriva ut informationen så gör du det enkelt här: PDF

Övergripande innehåller dragningen exempelvis följande:

Så här säger kunder som vi genomfört dragningen för

”I samband med att vi hade ett planerat projektbesök och erfarenhetsmöte med våra platschefer bjöd vi in Raksystems att tala om deras erfarenheter kring fukt. Två av deras fuktexperter kom till oss och höll en dragning, under en timme, som var mycket givande. Vi jobbar med både nyproduktion och har ombyggnadsprojekt och innehållet anpassades så vi alla fick bra hjälp och information som vi kunde ta till oss i våra olika yrkesroller. En bra och nyttig stund som var uppskattad av alla deltagare!”

-Elias Zenkell, Platschef Oljibe AB

”Vid ett av våra Leanforum för produktionschefer tog vi tillfället i akt att uppdatera vår kunskap gällande fukt, vilket alltid är aktuellt. Vi har stort fokus på att utveckla oss och då blev det naturligt att ta in expertis utifrån i form av sakkunnig. Det var väldigt bra information och erfarenhetsåterföring som vi har stor nytta av i framtida projekt. En uppskattad genomgång för alla inblandade”

– Malin Aggemo, verksamhetsutvecklare Arcona

Vill du veta mer – kontakta gärna Helena

Helena Mindedal

Är du intresserad av att boka in oss för liknande presentation? Då är du välkommen att kontakta Helena Mindedal affärsområdesansvarig Akademin

Några av våra fuktsakkunniga och föreläsare