Vi är Sustera

Raksystems Group är nu Sustera Group.
Med rötter i Norden sen 1989 är vi ett branschledande företag med fokus på fastigheters hela livscykel.

Sustera_plants_brf_angles_LR

Kort om Sustera Sverige

Med dedikerade experter ser vi till att byggnader ökar i värde och blir mer hållbara. Vår vision är att accelerera utvecklingen mot mer hållbar förvaltning och byggnation av fastigheter.

100+

Aktiva projekt

5x

Regionala kontor

72 nps

Omsättning

200+

Medarbetare i Sverige

Sustera_man_in_car

Våra värderingar

Expertise

Vi är experter på det vi gör och vi levererar med passion och stolthet. Vi utvecklar ständigt nya tjänster för att tillhandahålla expertis och möta föränderliga kundbehov samt stramare regelverk.

Wellbeing

Välmående börjar med oss själva. En stark teamkänsla i en inspirerande arbetsmiljö ger de bästa resultaten. Vi tror på att stötta varandra för att uppnå en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Impactful

Vi skapar en positiv inverkan på miljön, människor och samhällen omkring oss genom att göra byggnader mer hållbara, bättre platser att leva och arbeta på och genom att tillämpa god ledning i vår dagliga verksamhet.


Vår story

Sustera har varit verksamma i Norden sen 1989, under varumärket Raksystems. Med rötter i Finland, växte Raksystems under 35 års tid från ett enmansbolag startat med en vision om bättre byggnader till en koncernmed över 700 anställda. Genom organisk tillväxt och ett flertal förvärv etablerade sig Raksystems på den Svenska marknaden 2020.

2024 förädlades bolagets strategi och antog ett nytt varumärke i Sustera. Ett gemensamt namn och varumärke som samtliga bolag inom koncernen verkar under.

Med samma starka tilltro till att accelerera en förändring av byggnaders hälsa fortsätter Sustera nu sin expansiva resa i Europa.

Hållbarhet

Hållbarhet är kärnan i våra dagliga verksamhet och framtidsplan. Den är inbyggd i våra vardagliga interaktioner med kunder och kollegor och i hur vi arbetar som experter inom området.

Läs mer

Projekt

Våra uppdrag innefattar byggnader inom den offentliga sektorn såväl som bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi hjälper just nu fastighetsägare, byggherrar, privatpersoner och förvaltare nu i över 200 olika projekt runt om i Sverige.

Läs mer

Kontakt

På våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Uppsala har vi över 200 medarbetare och experter. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Läs mer

Sustera_child_windowcircle_rec_LR

Jobba med oss

Om du är intresserad av att bli en del av vårt starka team så vill vi gärna höra från dig. Vi förstår vikten av allas välmående och vet att vår affär börjar med våra medarbetare.

Sustera_man_office_LR

Hör av dig

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster eller om du önskar komma i kontakt med en av våra medarbetare.