Vi tecknar avtal med 2A Entreprenad

Raksystems tecknar avtal med 2A Entreprenad

Vi är stolta och glada över att ha tecknat avtal med 2A Entreprenad. Avtalet kan nyttjas inom andra enheter och bolag i ALM-koncernen.

Avtalet avser tjänster inom områdena Fukt, Energi och Miljö vilket representerar Raksystems samtliga hållbarhetstjänster.

Avtalets giltighetstid är från och med 1 juli 2022 till och med 31 december 2024.

Om 2A Entreprenad

2A Entreprenad är samarbetspartnern för både fastighetsutvecklare och entreprenörer i specifika skeden eller under hela projektets gång. Deras vision är att med ett djupt engagemang, kreativt nytänkande och bred kompetens utgöra drivkraften i våra kunders projekt.

Då varje projekt är unikt anpassar vi arbetsformen efter varje enskilt projekts förutsättningar. Utifrån beställarens visioner och krav säkerställer vi att projektet håller sig inom fastställda ramar vad gäller såväl ekonomi, tid och kvalitét.

– 2A Entreprenad

Fredrik Lindhagen
Fredrik Lindhagen Säljchef Green Building Services

”Vi är givetvis jätteglada att 2A Entreprenad väljer att teckna samarbetsavtal med oss. I våra avtal med kunder sätter vi alltid en gemensam intention om hur vi tillsammans kan bidra på bästa sätt till hållbart byggande. Det är viktigare nu mer än någonsin att vi tillsammans siktar mot våra miljömål. Det ska bli väldigt spännande att tillsammans med 2A Entreprenad bidra till en mer hållbar byggbransch.”