Ramavtal med Novier

Sustera_man_desk_smile_LR

Vi är stolta över att få presentera vårt helt nya samarbetsavtal med Novier. Raksystems och Novier har tecknat ett rikstäckande avtal på samtliga Raksystems tjänster inom Projektledning, Besiktningar och Hållbarhetstjänster.

Avtalet gäller fr.o.m första april 2024 fram till sista mars 2025 med möjlighet till förlängning.

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Genom lyhördhet i alla led förstår de vad som krävs för att skapa långsiktigt värde. Med hårt arbete och nyskapande lösningar hjälper de sina kunder att utveckla både verksamheter, bolag och fastigheter. 

Novier erbjuder heltäckande tjänster och långsiktigt samarbete, där deras seniora partners är djupt involverade. De har kunskapen som deras kunder behöver inom alla segment – De är 360 Real Estate Advisors. Som en av Noviers samarbetspartners kommer vi på Raksystems göra allt i vår makt för att skapa goda affärsrelationer med både dem och deras slutkunder. Tillsammans gör vi skillnad för en mer välmående fastighetsbransch med hållbar samhällsutveckling.

För oss på Raksystems känns det otroligt inspirerande och kul att teckna avtal med Novier. Vi gillar långsiktiga relationer och samarbeten där man tillsammans lär känna varandra och skapar samsyn hur man bäst arbetar tillsammans. Novier är ett fräscht, framåt och modernt företag med sunda värderingar och ett riktigt starkt erbjudande till sina kunder. Vi vill vara den aktör som finns där för dem och deras slutkund för att stötta och bidra i deras viktiga ”360 Real Estate Advisors” roll. Det är tillsammans vi kan göra skillnad på riktigt.

Catarina Wallén, kunderealtioner