Eftermarknad

Vi utför uppdrag inom alla typer av byggnader som t.ex. bostäder, badhus, kommersiella lokaler till sjukhus, skolor, LSS-boenden och specialfastigheter.

Trygg och professionell hjälp

Med gedigen och bred kompetens från bygg- och fastighetsbranschen hjälper vi dig som kund med eftermarknadsservice. Vi bistår med allt inom utredningar, projektledning, samordning av UE, samråd med beställare, samordning och kommunikation mellan alla parter, platsledningsansvar, BAS-U, stödfunktion till beredning av egna arbeten, inköp, juridik, dokumentationsframtagande och övergripande ansvar.


Skräddarsydda eftermarknadslösningar

Varje uppdrag är unikt, därför specialanpassar vi alltid våra lösningar för att möta ditt behov.

Vi kan exemplvis hjälpa till med:

  • Terrass- och takproblematik
  • Inläckage
  • Fasad- eller fönsterproblem
  • Hög energiförbrukning
  • Ej uppfyllda certifieringar
  • Ljudproblem
  • Övriga områden – kontakta oss

Vi är inte begränsade till de områden som nämns ovan och vi har kompetensen att åta oss uppdrag inom de flesta delar av branschen. Vi hjälper till i ditt uppdrag inom garantitid, ansvarstid eller efter garantitidens utgång. Vi kan komma in i fastigheten och hjälpa till oavsett vilket skede ni är i.


Våra kunder

Inget projekt är för stort eller för litet för att vi ska kunna bistå. Vi är din pålitliga partner och hjälper kunder över hela landet.

Våra uppdrag finns inom alla typer av byggnader som t.ex. bostäder, badhus, kommersiella lokaler till sjukhus, skolor, LSS-boenden och specialfastigheter.

Bland våra kunder återfinns byggentreprenörer, kommunala bolag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsföretag och fastighetsägare.


Arbetsprocessen

1. Startmöte med kund:
Vi inleder varje samarbete med en okulär besiktning och diskussion för att förstå ditt projekt och dina behov.

2. Identifiering av problem:
Vi utreder och identifierar problemet, presenterar lösningsförslag och skapar en gemensam samsyn, åtgärdsplan och budget.

3. Åtgärder:
Efter att ha tecknat ett projektavtal på överenskommen ekonomi, sätter vi igång med åtgärderna, involverar vårt nätverket av specialister, och leder projektet till framgångsrikt avslut.

4. Dokumentation och uppföljning:
Vi dokumenterar varje steg och avslutar med en detaljerad rapport och uppföljning för att säkerställa att allt har gått enligt plan och budget.


Artiklar att ta del av

Legionella

Legionella

En djupdykning i Legionellabakterien: Intervju med Pelle Hjelmer, expert inom området.

Läs mer

Avtal med Slättö

Sustera tecknar avtal meed Slättö

Läs mer

Hör av dig

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster eller om du önskar komma i kontakt med en av våra medarbetare.