Projektledning ROT

Genom hela processen vid om- och tillbyggnationer av fasader och tak, stambyten, fönsterrenovering/-byte, lokal- och vindsbyggnationer, renovering av gårdar och balkonger.

Sustera_Brf_snow_LR

ROT – Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad

Som projektledare för ROT-projekt är man ansvarig för att planera, genomföra och övervaka projektet från start till mål. Det innefattar att se till att alla delar av projektet, såsom budget, tidsplaner, materialval och arbetslag, är koordinerade och optimerade för att uppfylla både kundens förväntningar och gällande byggregler. Projektledaren fungerar också som en länk mellan kunden, hantverkare, och eventuella underleverantörer. Hos oss på Sustera är detta en av våra spetskompetenser och vi finns här för att hjälpa dig!


Tjänster inom Projektledning ROT

När det kommer till renovering, ombyggnation och tillbyggnad så är det många delar och åtgärder av en fastighet som kan innefattas. Allt från stambyten, badrumsrenovering, fönster, fasad, tak och vind till gårdsrenovering. Projektledaren kan hjälpa dig att identifiera vilket eller vilka områden som bör prioriteras för just din fastighet och vad för åtgärder som kan behövas. Är du redan på det klara med vad som behövs så kan vi stötta och projektleda inom just det området.


Artiklar att ta del av

Legionella

Legionella

En djupdykning i Legionellabakterien: Intervju med Pelle Hjelmer, expert inom området.

Läs mer

Avtal med Slättö

Sustera tecknar avtal meed Slättö

Läs mer

Hör av dig

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster eller om du önskar komma i kontakt med en av våra medarbetare.