Eftermarknadstjänster

Med en gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen står vårt eftermarknadsteam redo att hjälpa till när det uppstår problem efter produktionstiden.

När det inte går som tänkt

Allt för ofta hamnar man i att det uppstår problem i en byggnad under ansvarsperioden. Eftermarknad handlar om att säkerställa långsiktig prestanda och kundnöjdhet efter att byggnaden är klar. Vi tar ett helhetsgrepp, från utredning och projektledning till samordning och kommunikation, för att du ska få ut det mesta av din investering.

Unika lösningar för dina behov

Inget projekt är för stort eller för litet för att vi ska kunna bistå. Vi specialanpassar våra eftermarknadslösningar för att möta just dina behov. Oavsett om det handlar om takproblem, energieffektivitet eller certifieringsfrågor, är vi här för att skapa skräddarsydda lösningar för din byggnad.

Fördelar för dig

För vilka byggnader

Vi erbjuder eftermarknadstjänster för en mångfald av byggnader, inklusive bostäder, kommersiella lokaler, sjukhus, skolor och specialfastigheter. Oavsett din verksamhet eller projekttyp, kan vi skräddarsy vår service för att passa just dig.

Förtroende från våra kunder

Byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar och kommunala bolag litar på oss för sina eftermarknadsbehov. Referenskunder som Balder, JM och Göteborgs Stad står som bevis på vårt engagemang och pålitlighet.

Vår process – en tydlig väg till framgång

Ditt val av eftermarknadsteam

När du väljer oss får du inte bara ett eftermarknadsteam, utan en pålitlig och erfaren partner som strävar efter att maximera värdet av din byggnadsinvestering.

Varför välja oss

Tillsammans mot en optimal eftermarknad

Med oss som partner kan du vara säker på att din byggnad får den eftermarknadsservice den förtjänar. Vi skräddarsyr varje insats för att du ska få ut maximalt värde och långsiktig nöjdhet. Tillsammans når vi optimal eftermarknad!

eftermarknadsteamet